Termeni si conditii

INTRODUCERE

Acest site a carui adresa este www.muralaundry.ro (denumit in continuare “site”) este detinut si operat de catre SC Ama Wash House SRL (denumita in continuare "Societate") si este oferit in scopuri de informare.

Societatea este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J3/2517/20.10.2021, CUI: RO45086320, cu sediul social in Str Negru Voda 30, Bloc CORAL, Sc. A, Etaj 6, Ap. 6-4, ARGES.

Prin intermediul acestei pagini web sunt prezentate termenii si conditiile de utilizare ale acestui site.

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

Prin accesarea acestui site in calitate de vizitator al site-ului, acceptati sa folositi site-ul in conformitate cu aceste politici in conformitate cu legile, clauzelor de inlaturare a raspunderii, politicii de protectie a datelor private si politicii de cookie-uri. Toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta politica, va rugam sa parasiti acest site.

 

MARCA SI DREPTUL DE AUTOR

Societatea detine drepturi de proprietate intelectuala cu privire la toate materialele continute in acest site, incluzand drepturi de autor, marci inregistrate etc. Orice persoana care acceseaza acest site se obliga, in mod neconditionat, sa nu copieze, republice, reproduca sau modifice in orice fel, transmita sau distribuie, orice parte sau intregul continut al acestui site. Nu puteti folosi aceste site pentru un scop ilegal sau care este interzis de aceste conditii de utilizare, sau de legislatie, norme morale, norme de ordine publica sau buna-credinta. Societatea isi rezerva in mod unilateral dreptul de a inceta sau suspenda accesul catre site, sau catre o parte din acesta, la orice moment, pentru orice motiv sau fara motiv, fara notificare prealabila si/sau fara notificare.

 

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Societatea nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre acest site sau catre adresele de e-mail ale oricarui membru apartinand Societatii.

Acest site poate contine legaturi catre alte site-uri care nu sunt operate si nu se afla sub controlul Societatea. Nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.

Societatea, precum si oricare dintre asociatii, colaboratorii sau angajatii sai nu vor putea fi tinuti raspunzatori in nici un mod pentru nici un prejudiciu, de orice tip, direct sau indirect, rezultat din accesarea sau utilizarea acestui site sau avand orice legatura cu continutul acestui site.


Termeni si conditii legate de prestarile de servicii curatatorie - spalatorie - croitorie MURA LAUNDRY


1. Inainte de predarea hainelor catre Prestator, clientul are obligatia sa se asigure ca in interiorul acestora NU se gasesc sume de bani, bijuterii, accesorii si alte bunuri de valoare. Societatea nu este in niciun fel responsabila pentru pierderea sau disparitia in orice mod a unor sume de bani, bijuterii, accesorii sau alte bunuri de valoare care se gasescatasate sau in interiorul hainelor predate de client pentru spalare. Societatea isi rezerva dreptul de a refuza obiectele ce prezinta grad de uzura avansat sau emana mirosuri dezagreabile/au un aspect respingator sau prezinta factori de infectie.

2. Termenul de finalizare a serviciilor de curatatorie - spalatorie - croitorie se stabileste in functie de procesul de curatare - spalare - croitorie, gradul si tipul de murdarie, numarul de pete, dificultatea si capacitatea de procesare a punctului de lucru. Termenul de finalizare a serviciilorva fi adus la cunostinta clientului de catre operator la primirea produselor, insa acesta va putea fi prelungit daca in procesul de curatare - spalare - croitorie se ivesc orice incidente / probleme care nu au putut fi anticipate de operator la preluarea produselor.

In cazul in care clientul doreste finalizarea serviciilor in regim de urgenta – maxim 24 ore, preturile se majoreaza cu 50% fata de preturile de lista.

3. Daca din lista de preturi lipseste denumirea unui obiect, pretul se va stabili prin comparare cu pretul acelor articole care au forma, croiala asemanatoare sau in functie de cantitatea de munca depusa, semnarea de catre client a bonului de comanda / chitanta indicand acordul expres al clientului pentru noul plan tarifar aplicat. Plata se efectueaza anticipat. In cazul in care un produs are nevoie de tratamente speciale, tariful aplicat difera in functie de tipul deprestatie oferit, cu acordul clientului, preturile fiind afisate separat.

4. ln cazul deteriorarii unui obiect, in cadrul procesului tehnologic de curatare / spalare / croitorie, din vina exclusiva a prestatorului sau a pierderii produsului din cauza prestatorului sau al furtului din unitate constatat de organele de politie, prestatorul va despagubi clientul cu maxim de 5 ori contravaloarea Serviciului achitat de client, in termen de maxim 30 zile de la constatarea pagubei de catre prestator. Cu toatea acestea, despagubirea nu va depasi in niciun caz 70% din valoarea produsului la achizitie. In acest sens, in ceea ce priveste uzura, ambele parti recunosc, chiar si fara a fi inscrisa, o uzura de 30% pentru orice obiect predat prestatorului. In cazul deteriorarii, pierderii sau furtului unui produs, care face parte dintr-un set (costum, gama, colectie, etc.) se despagubeste conform doar produsul care face obiectul deteriorarii, pierderii sau furtului. In urma achitarii despagubirii produsul ramane in unitate, intrand in proprietatea prestatorului.

5. Prestatorul este absolvit de orice raspundere in oricare dintre urmatoarele situatii: 

a. La primirea obiectelor fara eticheta de intretinere, acestea se primesc pentru prelucrare exclusiv pe riscul clientului;

b. Cand, la solicitarea  expresa a clientului, se face prelucrarea produselor diferit fata de instrucțiunile de pe eticheta de intretinere sau opiniei specialistului din curatatorie; Prin semnarea bonului de comanda si verificarea acestuia, solicitarea se considera acceptata;

c. In cazul in care pe produsele primite se gasesc pete dificile (pete fixate sau pete vechi, ce au strapuns materialul pe care sunt prezente - se vad pe dosul materialului);

d. Eventuale deteriorari ale produselor ce sunt reproduse dupa marci inregistrate fara a respecta calitatea materialelor originale (eticheta de intretinere nu corespunde calitatii materialului, aceasta fiind reprodusa dupa original - nu prezinta holograma originala); 

e. Eventuale modificari ale dimensiunilor sau deteriorari datorate unor vicii ascunse ale materialului (insuficienta rezistenta a tesaturii, cusaturii, captuselilor, adezivilor sau a colorantilor), precum si eventuale deteriorari ale accesoriilor din orice material (nasturi, catarame, fermoare, cheite ale fermoarelor, obiecte decorative aplicate sau cusute, etc.);

f. Neexecutarea la termen a prestatiei datorita unor cauze de forta majora (lipsa energiei electrice, a apei sau a depasirii capacitatii de productie); 

g. In cazul in care clientul pierde sau ii este furat bonul de comanda, fapt ce are ca efect eliberarea hainelor catre alte persoane care se prezinta la prestator pentru ridicarea produselor.

6. Prin semnarea bonului de comanda, clientul isi exprima acordul prealabil expres pentru introducerea hainelor in procesul de spalare si confirma ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a serviciului de catre Prestator (conform art. 16 lit. a) din Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii).

7. Va informam ca, in urma prelucrarii obiectelor din blana naturala, piele (lucioasa, velurata), cojoc, acestea pot suferi modificari de culoare cauzate de defecte de tabacire, tanare si vopsire sau orice alte deteriorari cauzate de un material necorespunzator, motiv pentru care prestatia avand ca obiect acest gen de produsese va face exclusiv pe riscul clientului, prestatorul neputand fi tras la raspundere pentru nicio eventuala paguba.

8. Eventuale obiectiuni referitoare la calitatea prestatiei pot fi facute exclusiv in momentul ridicarii produselor, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in consideratie. In cazul in care, la ridicarea produselor, din diverse motive, clientul  solicita reprocesarea hainelor, acestea pot fi luate retur de catre prestator, cu conditia achitarii in prealabil a tarifului aferent.

9. Restituirea produselor se face prin prezentarea in original a bonului de comanda, a mesajului SMS primit pe telefonul persoanei care a facut comanda. Se confirma identitatea si adresa persoanei care ridica comanda, respectiv prin completarea si semnarea unui proces - verbal.

10. Neridicarea la termen sau cel tarziu in maxim 10 zile a hainelor, se taxeaza cu contravaloarea prestatiei. Obiectele neridicate in termen de 60 zile se vor considera abandonate si vor fi donate unor organizatii non profit.

11. Este obligatorie declararea valorii produselor de peste 200 EURO, pentru orice produs adus pentru servicii de curatatorie - spalatorie - croitorie, iar valoarea prestatiei va fi de 10% din valoarea declarata. In situatia in care clientul nu declara valoarea obiectului si nu plateste pretul de 10% din valoarea declarata, prestatorul nu va putea fi obligat, in niciun caz, la plata unei despagubiri mai mari de 5 ori contravaloarea serviciului achitat de client.

12. Societatea prelucreaza datele cu caracter personal (nume, prenume, numar de telefon) in conditiile art.6 pct.f /Reg.2016/679 (GDPR) pentru scopul legitim de: identificare a clientilor in procesul de solicitare - executare a comenzilor de prestarii de servicii, rezolvarea problemelor care pot aparea si a transferului articolelor intre client si prestator, corect si in siguranta. Societatea NU comunica datele prelucratealtor destinatari. Durata pastrarii este 5 ani de la obtinerea acordului de prelucrare prin semnarea pe bonul de comanda. In conformitate cu prevederile legale va puteti exercita: dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul de stergere, dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiect, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare. Acesta trebuie transmis pe email: office@muralaundry.ro.

13. Aceste conditii reprezinta un contract intre client si prestator, fiind acceptat de catre ambele parti, in momentul semnarii de catre client a bonului de comanda.


MODIFICARI TERMENI SI CONDITII

Modificari ale prezentei politici de utilizare si confidentialitate a site-ului ce vor aparea pe parcurs, vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. Aceasta politica prezentata constituie in intregime un acord incheiat intre vizitatorii site-ului si Societate in privinta utilizarii site-ului. Societatea isi rezerva dreptul de a revizui si a aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

 

Ultima revizuire:  01.01.2022

 

Daca aveti intrebari sau doriti sa va exercitati drepturile cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa contact: office@muralaundry.ro.