Comanda, livrare si plata


A. Cum comand?


Pentru a comanda online serviciile de curatatorie este indicat sa iti creezi un cont pe site-ul www.muralaundry.ro, daca nu ai deja unul. 

Daca nu doresti acest lucru o, poti plasa o comanda de curatatorie si doar ca “vizitator” al site-ului. Dar tot o sa avem nevoie sa completezi datele tale de contact si adresa.


Pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

1.    Alegi articolele de curatat din lista noastra. Dupa ce ai selectat articolul pe care il doresti sa il cureti, alege daca ai unul sau mai multe bucati din acest articol pentru curatat si apoi apasa pe butonul "Comanda". Articolul va fi adaugat in cosul tau.

2.    Daca nu mai ai niciun articol de adaugat pentru curatatorie, apasa butonul "Cosul meu", iar apoi daca vrei sa finalizezi comanda apasa "Mai departe".

3.    Daca nu te-ai autentificat inainte de a incepe comanda, ti se va deschide o fereastra in care trebuie sa introduci adresa de e-mail si parola. Dupa cum spuneam, daca nu doresti sa iti creezi un cont de utilizator, poti plasa comanda de curatatorie doar ca “vizitator” al site-ului.

4.    In noua pagina care se va incarca iti va aparea "Metoda de plata". In acest moment, singura metoda de plata a serviciilor este plata cu cardul online. Apasa butonul “Continuati cu aceasta metoda de plata” si comanda ta este aproape gata, mai ai doar un pas!

5.    De asemeni, in acest moment, pentru ca dorim sa fim cat mai aproape de voi, COLECTAREA SI LIVRAREA hainelor si a incaltamintei sunt GRATUITE.

6.    In ultimul pas, finalizarea comenzii, poti verifica datele de facturare si datele de livrare, sumarul articolelor selectate de catre tine si totalul pentru plata serviciilor de curatatorie. Apasa butonul “Plasare comanda” si esti gata! :)

7.    Acum nu trebuie decat sa pregatesti hainele, iar un agent Mura Laundry te va contacta pentru a stabili de comun acord intervalul orar in care vor fi ridicate articolele dvs. Comenziile date dupa ora 18:00 vor fi procesate in ziua urmatoare!


B.    Cand primesc articolele din curatatorie?


Termenul de livrare a articolelor din curatatorie se va face in  72 de ore. Anumite categorii de articole (de ex.: articolele groase, din puf sau cele de evenimente) se pot livra in mai mult de 72 de ore.

Pentru articolele din categoria incaltaminte, livrarea se va efectua in termen de 5-7 zile lucratoare.

Pentru regim de livrare URGENTA (24 de ore), totalul serviciilor de curatatorie va fi majorat cu 50%!

Daca doriti curatarea hainelor cu titlu “privilegiat”, adica vor fi spalate si curatate doar hainele / articolele dvs., sau in regim de sub 12 ore, va asteptam la receptia curatatoriei Mura Laundry!


C.    Cum platesc?


Modalitati de plata acceptate:  

♦ PLATA ONLINE | Plata cu cardul dvs. in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati online MobilPay Netopia. Cardurile acceptate la plata sunt VISA si MASTERCARD. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. SC Ama Wash House SRL nu solicita si nu stocheaza in nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.