Tratamente de impermeabilizare a hainelor

Tratamente de impermeabilizare a hainelor

O jacheta impermeabila buna este esentiala pentru o viata in aer liber. Fie ca vrei sa pleci la munte cu cortul, in drumetie, cu bicicleta sau calare pe motoare.

Fara protectie impotriva ploilor, o plimbare de weekend se poate transforma rapid intr-un chin, dar cu jacheta si pantalonii impermeabili potriviti poti canta in ploaie!

Achizitionarea unui echipament rezistent la apa este totusi doar jumatate din solutie.


Secretul este mentinerea lui in stare buna de functionare.


Curatatoria ecologica de haine, accesorii si incaltaminte, Mura My Laundry, este in Pitesti sa te ajute sa ai grija de echipamentul tau montan: drumetie, trekking, camping, ski etc.

Fara regimul adecvat de ingrijire ulterioara, s-ar putea sa incepi sa vezi o scadere a protectiei impotriva intemperiilor.

Nu ar trebui sa spalati niciodata echipamentul impermeabil (canadiana de ski, pantaloni ski, salopeta ski, echipament hiking, echipament trekking etc.) cu detergent standard sau balsam de rufe.


Sfatul nostru:

Nu cadeti in obiceiul de a va spala echipamentul impermeabil dupa fiecare purtare. Trebuie sa faceti acest lucru doar daca se murdaresc (deoarece murdaria va afecta performanta in timp) sau daca observati ca apa se satureaza in tesatura si a incetat sa se mai formeze pe suprafata. Daca ai avut impermeabilele de o viata, atunci poate merita sa-ti schimbi garderoba si sa cumperi altele noi.