Ti s-a murdarit incaltamintea? Curatatoria Mura My Laundry are grija de ea

Ti s-a murdarit incaltamintea? Curatatoria Mura My Laundry are grija de ea

Cea mai moderna curatatorie ecologica din Pitesti si-a deschis deja portile. Curatatoria are sediul pe Bulevardul N. Balcescu, nr. 157 B (parcarea Lidl Gavana) si un punct de lucru in parcarea VIVO! Click aici pentru detalii.

Aici, clientii pot beneficia de servicii precum: curatare si calcare haine, curatare si igienizare incaltaminte.

Curatatoria Mura My Laundry foloseste cel mai nou proces de curatare ecologica aparut pe piata, si anume curatarea umeda (Wet Clean). Acest proces nu prezinta niciun risc pentru sanatate si nici pentru piele, spre deosebire de curatarea chimica.

De asemenea, solutiile si utilajele profesionale folosite la curatatoria Mura My Laundry depasesc cu mult nivelul de spalare casnica.

Spre exemplu, multi oameni aleg sa isi spele adidasii murdari in masina de spalat rufe, desi nici producatorul de incaltaminte nu recomanda acest lucru. De ce? Pentru ca exista riscuri. Puteti sa stricati atât incaltamintea, cât si masina de spalat.

Altii prefera spalarea manuala, dar nici aceasta metoda nu da rezultate satisfacatoare. Mai mult decât atât, acest proces iti consuma timp pretios.

O a treia varianta, care te poate scapa usor de grija incaltamintei murdare, e sa apelezi la o curatatorie profesionala.

Gratie serviciilor profesionale de curatare si ingrijire, cu Mura My Laundry te vei bucura de incaltamintea ta pentru mai mult timp.


Comanda si online - Colectare si livrare gratuita!


In plus, nici nu trebuie sa te deplasezi pana la sediu, deoarece poti plasa comanda si online, pe site-ul nostru.

Apoi, tot ce trebuie sa faci e sa astepti ca un agent sa vina la usa ta si sa iti preia comanda. Nimic mai simplu!

Mai mult decât atat, colectarea si livrarea sunt gratuite oriunde in Pitesti!

Oferim servicii persoanelor fizice, dar si companiilor


Curatatoria Mura My Laundry isi orienteaza serviciile atât catre persoanele fizice, dar si catre companii din orice domeniu de activitate, ca de exemplu: societati HORECA, firme catering, cluburi sportive, gradinite si scoli, etc.