Curatatoria ecologica Mura

Cine suntem?


Mura Laundry este o curatatorie moderna ecologica de tip Wet Clean din Pitesti.


Wet Clean este cel mai nou proces de curatare ecologica aparut pe piata. Acest tip de spalare foloseste apa in loc de solventi chimici, asa cum se intampla in spalatoriile conventionale si este alternativa ecologica pentru curatarea chimica. Procesul de curatare nu genereaza deseuri daunatoare, nu contribuie la poluare,  protejand in acelasi timp tesaturile. La Mura Laundry folosim masini profesionale de curatare si uscare special concepute pentru Wet Clean.


Suntem o echipa tanara si dinamica,  iar dorinta noastra este fim cat mai aproape de voi, cu colectarea si livrarea gratuita a hainelor si a incaltamintei, avand cele mai moderne utilaje.

 • Cum facem?


  Curatarea umeda foloseste apa, un solvent universal si nu utilizeaza substante chimice periculoase, nu genereaza deseuri daunatoare sau nu contribuie la poluare. Spre deosebire de curatarea chimica traditionala, evita utilizarea solvenților chimici.


  Curatarea de tip Wet Clean utilizeaza masini de spalat controlate de un computer, detergenti si balsamuri biodegradabile si termina procesul de uscare folosind uscatoare speciale, sensibile la umiditate. 

  Curatarea umeda este perfecta pentru utilizarea pe orice articol de imbracaminte, dar si matase, casmir, lana si alte materiale delicate.

  curatatorie umeda ecologica pitesti
 • Avantaje curatatorie Wet Clean


  » Este cea mai sigura metoda profesionala de curatare pentru ca nu utilizeaza substante chimice periculoase si nici nu genereaza compusi toxici pentru mediu.

  » Poate fi folosita pentru o varietate de materiale textile, inclusiv fibre delicate (matase, lana, casmir).

  » Prietenosa cu pielea sensibila.

  » Fara mirosuri chimice si fara reziduuri in haine.

  » Hainele isi pastreaza proprietatile, culorile si textura, sunt protejate pe toata durata ciclului de spalare.

  » Sunt eliminate scamele si petele.

  » Hainele sunt dezinfectate corepunzator datorita deregentilor folosiți, astfel ca ies din masina cu un miros parfumat si isi mentin prospetimea pe toata durata zilei.

  » Procesul de curatare nu polueaza apa, aerul sau solul.

  » Detergentii folositi sunt prietenosi cu pielea si mai putin agresivi fata de alte produse de curatare.

  Avantaje curatatorie Wet Clean
 • Alegand curatatoria noastra ecologica contribui la protejarea naturii si beneficiezi de cele mai bune servicii de tratare a materialelor textile din Romania.


  Ce tehnologii folosim?


  Poti viziona mai jos cateva dintre tehniciile si tehnologiile folosite de curatatoria noastra: