Uniforme

UNIFÓRMA ~e f. imbracaminte reglementara care prezinta aceeasi forma dupa croiala, model, panza si culoare, obligatorie pentru anumite categorii de profesiuni.

Halat din panza

HALÁT, halate, s. n. 1. Haina lunga de panza, de molton etc. care se poarta in timpul lucrului, din motive de igiena sau pentru a proteja imbracamintea.

LEI 11.00

Roba magistrat

RÓBA, robe, s. f. 1. Haina de ceremonie, lunga (si neagra), cu maneci largi, pe care o poarta magistratii si avocatii in sedinte, precum si profesorii universitari (la anumite solemnitati).

LEI 31.00

Salopeta groasa

SALOPÉTA s. f. Haina de lucru facuta de obicei din doc, care se poarta in unele ateliere de catre mecanici, soferi etc. peste hainele obisnuite, pentru a le feri de murdarie, in scop protector. Combinezon

LEI 29.00

Salopeta subtire

SALOPÉTa s. f. Haina de lucru facuta de obicei din doc, care se poarta in unele ateliere de catre mecanici, soferi etc. peste hainele obisnuite, pentru a le feri de murdarie, in scop protector. Combinezon

LEI 25.00

Sort

SORT, sorturi, s. n. 1. Obiect de imbracaminte purtat dinainte, peste haine, pentru a le proteja in timpul lucrului.

Daca iti face placere sa gatesti sigur stii ca uneori ingredientele mai sar si din tigaie. Sortul il gasim cel mai des in bucatarii, dar nu doar in cele profesionale. Le cuprindem pe toate aici, cu sau fara buzunare.

LEI 80.00

Tunica bucatar

TUNÍCA s.f. Haina barbateasca facand parte dintr-o uniforma.

LEI 13.00

Vesmant preotesc

VESMẤNT, vesminte, s. n. Nume generic pentru un obiect de imbracaminte; (la pl.) totalitatea obiectelor care formeaza imbracamintea cuiva. Este format din 5 piese.

Cuprindem aici orice vesminte preotesti, precum si orice alt tip de tesaturi utilizate in Biserica (steaguri bisericesti, epitafe si acoperamante), fie ca sunt din stofa sau catifea si indiferent de numarul de aplicatii si tipul de broderie folosite.

LEI 50.00

Kimono bluza

LEI 18.00

Kimono pantaloni

LEI 14.00