Iarna pe ulita

IÁRNA, ierni, s. f. 1. Anotimpul cel mai friguros, care urmeaza dupa toamna si preceda primavara, cuprins intre solstitiul de la 22 decembrie si echinoctiul de la 21 martie.

Casca ski / placa snowboard

CÁSCA, casti, s. f. 1. Acoperamant pentru protectia capului confectionat din metal, din piele sau din cauciuc si folosit de militari, de unii sportivi si de unii muncitori.

LEI 50.00

Manusi de ski

MANÚSA, manusi, s. f. 1. Obiect de imbracaminte confectionat din lana, tricot, piele, cauciuc etc., care acopera mainile, protejandu-le.

LEI 20.00

Manusi ski din piele

MaNÚSA, manusi, s. f. 1. Obiect de imbracaminte confectionat din lana, tricot, piele, cauciuc etc., care acopera mainile, protejandu-le.

LEI 35.00

Canadiana de ski

CANADIÁNA, canadiene, s. f. Haina scurta (cu gluga), confectionata dintr-o tesatura deasa, de obicei impermeabila;

LEI 60.00

Pantaloni ski / matlasati

MATLASÁT, -a, matlasati, -te, adj. (Despre materiale textile) Captusit cu un material mai gros, de care e fixat pe intreaga suprafata prin cusaturi care scot in relief un anumit model.

Daca esti pasionat de sporturi de iarna sigur ai asa ceva pe acasa si le datorezi un set complet de multumiri pentru toate zilele in care ti-au tinut de cald, pe partie sau in afara ei. ii incadram aici pentru ca au un extra strat de captuseala care ii face asa de caldurosi.

LEI 40.00

Salopeta matlasata / ski

MATLASÁT, -a, matlasati, -te, adj. (Despre materiale textile) Captusit cu un material mai gros, de care e fixat pe intreaga suprafata prin cusaturi care scot in relief un anumit model.

La fel ca la pantaloni, doar ca dintr-o bucata. E diferita de salopeta clasica si de cea care face parte dintr-un echipament pentru ca are un extra strat de captuseala pe interior.

LEI 70.00

Salopeta ski

SALOPÉTA, salopete, s. f. Costum de protectie confectionat de regula din doc (compus dintr-un pantalon prelungit printr-un plastron cu bretele) purtat, de obicei, peste hainele obisnuite.

LEI 85.00

Boots / Clapari

CLAPÁR, clapari, s. m. incaltaminte pentru schi, inalta pana deasupra gleznei, inchisa in fata cu clape.

LEI 65.00