Dintr-o bucata

FEMINITÁTE s. f. Ansamblu de trasaturi care constituie specificul caracterului feminin.

Rochie scurta

RÓCHIE s. f. imbracaminte femeiasca lucrata din diferite tesaturi, la care bluza si fusta formeaza o singura piesa, de obicei din acelasi material.

O pui pe tine si esti gata de picnic, sau de vreun concert in plina vara torida. De are captuseala sau o porti la birou o punem tot aici caci ii sade bine impreuna cu celelalte.

LEI 30.00

Rochie lunga

RÓCHIE s. f. imbracaminte femeiasca lucrata din diferite tesaturi, la care bluza si fusta formeaza o singura piesa, de obicei din acelasi material.

Aici incadram rochiile care trec de genunchi si sunt 2/3 sau mai lungi. Daca-s cu volane, briz-brizuri sau din matase, catifea ori vreun material mai fistichiu, verifica si categoria "Delicate".

LEI 36.00

Salopeta lunga

LUNG, -a, lungi, adj., adv., s. n. I. Adj. 1. Care are o lungime mare, ale carui capete sunt departate unul de altul. 

Ca mergi cu ea la birou sau iesi seara in oras, ori te bucuri de ea intr-o zi de weekend in timp ce te plimbi si te zambesti catre soare, si daca trece de genunchi, aici este locul ei. 

LEI 34.00

Salopeta scurta

SALOPÉTA, salopete, s. f. Costum de protectie confectionat de regula din doc (compus dintr-un pantalon prelungit printr-un plastron cu bretele) purtat, de obicei, peste hainele obisnuite. ♦ P. ext. Obiect de vestimentatie asemanator acestui costum.

Ca mergi cu ea la birou sau iesi seara in oras, ori te bucuri de ea intr-o zi de weekend in timp ce te plimbi si te zambesti catre soare, aici este locul ei.

LEI 26.00